Alingsås Kampanj - Halva priset!
Endast 4999:- Inkl moms

OBS! Gäller endast företag & föreningar som är registrerade i Alingsås och driver sin verksamhet här. Finns ni ej i Alingsås ? Priset är då 9999:- inkl moms.

 

De senaste månaderna har jag personligen stött på företag vars hemsidor legat nere i veckor när de samtidigt på facebook kör kampanjer för deras produkter. Som kunderna nu inte kan hitta.

Ett annat företag hade fått sin hemsida kapad. De har någons kompis kompis som skall se över det när de har tid. De har bara väntat ett halvår på att de ska få tid. Sedan har vi företagen som inte alls har hemsidor.

Att i dessa tider när pengar till annonser inte finns på samma sätt är det viktigare än någonsin att finnas tillgängliga och hitta nya vägar att synas på.

Jag personligen jobbar idag som platschef på ett lokalt företag som har fått stänga temporärt pga Coronan. Jag är dock permitterad så jag har tid att hjälpa till i kommunen så gott jag kan. Vi alla behöver hjälpa till för att behålla de lokala företagen. Därför erbjuder jag nu hemsidor till halva priset för mitt Alingsås. Jag har även startat en lokal facebooksida för oss företag att kunna synas bättre i Alingsås. Finns HÄR.

 


HEMSIDA Standard +

Detta paketet är ett standardpaket för en hemsida. Vi lägger i dessa tider till ett mer avancerat kontaktformulär för framtiden, ett nyhetsbrev och lite extra support.

Vid beställning och jag fått tillgång till webbhotell och innehåll så tar det normalt 4-8arbetsdagar tills allt är klart.

1. Ett av världens största och stabilaste CMS system
Systemet vi använder oss är ett av världens största och används av kommuner, myndigheter, föreningar, media och ja alla möjliga som vill ha en beprövat system.


Detta är en stabil och säker grund till sin hemsida. Det kommer uppdateringar ofta och du får då ett mail med en länk. Klicka på länken, logga in, tryck på uppdatera.  Klart.  Du behöver inga direkta kunskaper och du slipper betala någon dyrt som bara gör detta bakom kulisserna.

Det finns stora bibliotek med färdiga funktioner/tjänster man kan installera till detta. Vissa kostnadsfria och vissa till en billig kostnad jämfört med att anställa någon som skall uppfinna hjulet själv.

2. Gott om undersidor
När man pratar undersidor så pratar man om de sidor man kan klicka sig vidare till på en hemsida. Tex "Om oss" eller "hitta till oss".   Ofta erbjuds man en handfull och det är sällan något företag behöver fler än 10st.  I systemet som vi använder kan ni ha hur många ni vill och vi hjälper er att sätta upp till 20st i samband med beställning om ni behöver det.

3. Enklare design
Utseendet på hemsidan är som med utseende på allt annat. Du kan lägga hur mycket tid som helst på detta. I detta paketet ingår en enklare design anpassat till önsemål eller färger i befintliga logotyper.  Det är dock väldigt enkelt att installera och aktivera en helt ny design framöver och kräver inte en ny hemsida.

+4. Ett avancerat kontaktformulär
Vi inkluderar ett verktyg för kontaktforumlär i hemsidan som normalt kostar 1000kr att köpa in. Vill ni att kunden kan välja olika avdelningar att kontakta direkt? Vill ni kunna bifoga filer ? Det finns flera mallar färdiga bakom kulissen ni kan anpassa och använda i framtiden vid behov. Vi hjälper dock till att aktivera de första som ni använder på hemsidan.

Kommer du inte åt din mail ?  Ingen fara alla som kontaktat er via hemsidan finns sparade där. Så ni kan vi hemsidan komma åt dem om något hänt med er mail.

+5. Ett nyhetsbrev
Vi installerar och förbereder ett nyhetsbrev som ni kan använda.
Har man lojala kunder uppskattar de ofta nyheter/kampanjer och annan information direkt i brevlådan.


+6. Lite extra support första året
Har du frågor eller vill ha hjälp med något litet som att uppdera någon text eller bild är det bara att skicka ett mail så är det löst inom 24timmar
, oftast inom några timmar.


Tveka inte på att kontakta mig om du är nyfiken.
Kontakta mig här.


Vad behöver du själv ?
Domän:
Domänen är adressen kunderna använder för att hitta till din hemsida.  Tex som www.ljusatider.se är för mig. Klickar man på den kommer man till mig.  En domän som slutar på .se brukar kosta 100-120kr/året. Jag rekomenderar att teckna den samtidigt som du skaffar ett webhotell. Så är de sammankopplade direkt.

Webbhotell med PHP och Mysql:
Det är som ditt lilla hus där din hemsida bor. Webbhotell finns i många prisklasser. Jag personligen har de senaste 10åren använd mig av One. De är väldigt prisvärda och har bra upptid. Från 470kr/år.
Teckna webbhotell via denna länken och spara 120kr på första året vid köp:  http://one.me/svachuec

Vill ni så kan vi på plats i lokala Alingsås hjälpa er teckna domän och webhotell om ni tycker det är konstigt. Tar inte mer än 10-15 min och vi kan göra det på ert kontor eller vårt.

Texter & Bilder:
Texterna till dina sidor är något ni får skriva och skicka vidare. Detsamma gäller bilder.
OBS! Att bilder oftast har en ägare och att man inte kan ta bilder hur som helst och använda. Se alltid till att ha tillstånd för de bilder som används.  Detsamma kan gälla texter.